Şbt

ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU DAĞILIM TABLOLARI YAYINLANDI

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tablolarına örnek teşkil edecek tablolar yayımlandı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı yazılı ve uygulamalı sınavlara ilişkin kılavuz yayımlandı.

ÜLKE GENELİ ORTAK YAZILI SINAVLARIN SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlarına yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Her sınıf düzeyinde hazırlanan örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları öğrencilerin erişimine açıldı.

Ara

ÜLKE GENELİNDE 6. SINIFLAR İÇİN YAPILACAK ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.

VELİLER TOPLANTISI DUYURUSU

ÖĞRETMENLER İLE GÖRÜŞME GÜNLERİ

Eyl

3 EYLÜL 2023 TARİHİNDE YAPILAN BURSLULUK SINAVINI (İOKBS) KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE

Eyl

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Sonucu

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığının ülke genelinde ortaokul ve liselerde bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ortak sınavların tarihleri belli oldu. 6'ncı sınıf Türkçe ve matematik dersleri sınavı 26 Aralık'ta, 9'uncu sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri sınavı 27 Aralık'ta yapılacak.

MEB ÖRNEK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI