MAYIS AYINDA HER YERDE İNGİLİZCE PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZ

Telling Daily Routine in English. (Proje sorumlusu İngilizce Öğretmeni Eylem YAŞAR)

Bu projemizde 5/A sınıfından Aybüke ŞAHİN, Sultan Asya MARAŞ ve 5/B sınıfından Mohammed İmran STANİKZAİ adlı öğrencilerimiz wake up / brush my teeth / have breakfast / get dressed ...gibi  günlük aktiviteleri bildiren ifadeleri kullanarak görsel bir şekilde kendi günlük rutinlerini anlatmaktadırlar.

Bu proje ile öğrencilerimiz derslerde öğrenmiş oldukları İngilizce ifadeleri kullanarak  günlük aktivitelerini anlatırken hem yaparak yaşayarak öğrenmiş oluyor hem de  derste ögrendiklerini pratik yaparak pekiştirme imkânı bulmuş oluyorlar.

Proje sorumlusu İngilizce Öğretmeni Sinem EREN

Aşağıdaki videolarda weather and emotions konuları üzerinde durulmuştur.Hava durumunun ne olduğu ve bunun duygu ve hislere yansımasını ifâde etmek amaçlanmıştır.

Yayın: 26.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 22:13 - Görüntülenme: 580