KIRŞEHİR / MERKEZ - Aşıkpaşa Ortaokulu

Aşıkpaşa Ortaokulu

Kervansaray Mahallesi, 1989. Sokak No 6 Merkez / KIRŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizin; Günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmek, donanımlı olarak bir yüksek öğretim kurumlarına gitmelerini sağlamak ve iyi bir insan olarak yetişmeleri için varız.
Misyon
Okulumuzdaki her öğrencinin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili, becerikli, özgüvenli, Problemlerin çözümünde, akılcı yöntemleri kullanan, Bilgi toplumunun gereği olan araştırmacılar olarak yetişen, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, Liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, Bireyler olmalarını sağlamaktır.
eTwinning Kalite Etiketi Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :Normal
Tam Gün
Doğalgaz